Problemen en oplossingen

Veel voorkomende problemen rondom vochtoverlast
Isolatie aanbrengen

Het aanbrengen van interne isolatie

De aandacht voor isolatie is de laatste jaren enorm toegenomen. Isolatie = energiebesparing = beter voor het milieu én de portemonnee, nietwaar? Inderdaad: waar en niet waar. Natuurlijk scheelt het (laten) isoleren van uw woning in het verlies van warmte, maar door alle naden en kieren van uw huis hermetisch af te sluiten, ontneemt u uw woning juist de broodnodige ventilatie. Dit zorgt dan weer voor het ontstaan van schimmels en andere vochtproblemen, waardoor het behaalde voordeel op de energiekosten snel teniet gedaan wordt. Wilt u uw woning voorzien van interne isolatie, zorg dan dat u weet wat u doet en hou ook rekening met de noodzaak van ventilatie.

Interne isolatie van de kruipruimte

De kruipruimte is een van de ruimtes waarbij vaak problemen ontstaan door opstijgend vocht. Wilt u de kruipruimte goed en vakkundig isoleren, dan is het belangrijk om ook de muren te impregneren. Weet u niet precies waar te beginnen of hoe u de zaken moet aanpakken, overweeg dan het inschakelen van een vakman. Hij heeft hier immers voor geleerd, en zal u zodoende precies kunnen adviseren over de te nemen stappen.Gratis en vrijblijvend een offerte!

Wacht niet te lang en voorkom erger. Ontvang geheel vrijblijvend meerdere prijsopgaven van specialisten bij u in de buurt.

Gratis prijsopgaveVrijblijvend advies

Plaats een reactie